O mnie

Gotuję żeby odpocząć, oddzielić się od pracy, spróbować czegoś nowego.

Dla Rodziny, Piżmaków, Ekipy Czwartkowej, Karoliny, Michała i Marty, Krzysia, Moniki, Łukasza i Pawła, Unbreaków i wszystkich, którzy mnie inspirują, uczą albo najzwyczajniej dzielą ze mną michę i stół. Oddzielne hug-hug dla mojej Zdolnej Siostry, która mocno wsparła także w blogowych kwestiach technicznych.

Wszystkie zamieszczone przepisy zostały przeze mnie uprzednio przetestowane, a następnie poddane chrupiąco – miażdżącej krytyce powyższych osób. Nie publikuję niesprawdzonych przepisów, jasne?

Na blogu nie będzie zdjęć. Stare i znakomite książki kucharskie nie miały ani jednego. Wiem, wiem – „…bo przecież to drukarnie nie umiały, a nie dlatego że nie chcieli…”. Co z tego, skoro były to książki znacznie lepsze od obecnych. To sprawdzone przepisy dla osób, które do ugotowania potrzebują wyłącznie listy składników i tekstu. Proszę nie prosić/nie marudzić/nie doradzać a propos zdjęć – temat zamknięty.

Postaram się uzupełniać kontent co najmniej raz w tygodniu.

Korzystaj, Odwiedzaczko/Odwiedzaczu Garnkoentereologii – życzę Ci smaczności i dobroci :)

Reklamy

2 thoughts on “O mnie

  1. Spriggana pisze:

    Skoro zdjęć nie ma i nie będzie to warto usunąć ten Pinterest spod wpisów, bo i tak się nie da… :-)

  2. kubmik pisze:

    …może kiedyś dorzucę zdjęcia samego „final product”, więc zostawiam, choć uwaga słuszna.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: